top of page
promeni_patroon2_rgb.jpg

Over  Kristin Aerts,

wandelcoach

Foto Kristin 1.jpg

"Mensen doen bloeien en bedrijven doen groeien"

Ik ben Kristin Aerts, bedrijfsleider, ondernemer, echtgenote, mama, vriendin en coach. En die volgorde mag al eens wisselen. Altijd veel ballen in de lucht gehouden, altijd de lat hoog gelegd, vooral voor mezelf. Af en toe gevallen, steeds weer opgestaan. Verlies en verdriet tegengekomen op mijn pad, maar telkens de energie hervonden om door te gaan. Passie, 'drive' en een groot hart voor de mensen om me heen, dat vat wel samen waar ik voor sta.

Wandelcoaching ontdekte ik in 2018. Ik volgde de opleiding bij Hilde Backus, in eerste instantie op zoek naar een manier om op een 'zachtere' wijze mijn medewerkers te kunnen coachen. Weg uit de kantooromgeving, in beweging en met de natuur als inspirerende setting. Zelf plukte ik minstens evenveel vruchten van dat coachend wandelen voor mijn persoonlijke groei als bedrijfsleider.

Zo rijpte het idee om een specifiek wandelcoaching programma te ontwikkelen voor professionals zoals ik, altijd op zoek naar het juiste evenwicht. Evenwicht tussen passie voor het vak en de harde cijferrealiteit. Evenwicht tussen werk en thuis. Evenwicht tussen zorgen voor de anderen en zorgen voor jezelf. Evenwicht tussen offline en online.

Een wandelcoaching programma zonder 'geitenwollensokken'-imago, maar een verfrissende ontdekkingstocht met gelijkgestemden, leren van en met elkaar, al wandelend en met ondersteuning van een toffe digitale app. 

 

En laat (digitaal) leren nu net de link zijn met mijn dagdagelijkse job. In 2014 kreeg ik de geweldige opportuniteit om een bedrijf op te starten, TinQwise België BV, waarin al mijn professionele passies elkaar vonden: human performance management, employer branding, veranderingstrajecten begeleiden, mensen empoweren én sterke cijfers neerzetten. Sinds 2021 combineer ik mijn rol als managing director België met een rol in het management team van de Nederlandse TinQwise groep. Ook daar ligt mijn focus op de combinatie operations & finance.

Carrière

  • Gestart als consultant bij Accenture

  • Diverse management functies in Vlaamse KMO's

  • Oprichter en bestuurder van TinQwise België BV

  • volledige biografie op LinkedIn

Opleiding

  • Master Handelsingenieur (Universiteit Antwerpen)

  • Organizational Performance Management (AMS)

  • Wandelcoaching bij Hilde Backus (NL)

  • Diverse leiderschapsopleidingen

bottom of page